Kloppék jobb ereményt szerettek volna
Kloppék jobb ereményt szerettek volna A fotó forrása: UEFA.com

Liverpool-Bayern: edzői nyilatkozatok

  2019. február 20.
Kedd este a Liverpool és a Bayern München gól nélküli döntetlent játszott egymással a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első, liverpooli felvonásán.
Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere: „Ez nem az az eredmény, amit akartunk, de ez van. Voltak jó lehetőségeink. Ha már döntetlen, a 0-0 a legjobb. Nem tökéletes és nem is a legrosszabb eredmény.”

„Mindkét csapat próbált nyomást gyakorolni a másikra a megfelelő pillanatokban. Azt gondolom, mi többet tettünk, de ez nem volt nehéz úgy, hogy a Bayern ilyen mélyen játszott.”

„Kicsit passzívak voltunk, főként a védelem szélén. Egy gól megváltoztatta volna a meccset – biztos vagyok benne, hogy ezt a Bayernnél is így látják. Olyan eredményt akartunk, amellyel versenyben maradhattunk, s úgy érzem, ez sikerült.”
Niko Kovac, a Bayern trénere: „Nem emlékszem, hogy mostanában sok klub elkerülte volna a vereséget itt, illetve hogy ne kapott volna gólt. Az, hogy elértük, hogy kevés lehetőségük legyen, mutatja, hogy jók voltunk taktikailag és technikailag is."

„A különbségek ezen a szinten nagyon kicsik, szóval várnunk kell, hogy meglássuk, mi fog történni a visszavágón. Én vagyok az utolsó személy, aki ünnepelne egy gól nélküli döntetlent. Továbbra is keményen kell dolgoznunk.”