Mégsem igazol Moszkvába a Chelsea-legenda

  2018. szeptember 13., csütörtök 07:53
kép kép Fotó: Getty Images
John Terry, az angol válogatott korábbi csapatkapitánya visszautasította a Szpartak Moszkva szerződésajánlatát.
A 37 éves középhátvéd szombaton Rómában átesett az orosz klub orvosi vizsgálatán, és brit sajtóértesülések szerint két évre szóló szerződést kínáltak neki, idényenként 3 millió fontos (1 milliárd forint) fizetéssel.

„Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, visszautasítom a Szpartak Moszkva ajánlatát. Nagyon ambiciózus a klub, lenyűgözött a profi hozzáállásuk, de a családommal együtt mérlegeltük a lehetőséget, és úgy határoztunk, pillanatnyilag nem ez a megfelelő lépés számunkra” – írta közösségi oldalán szerdán Terry.

A tapasztalt játékos 1995 és 2017 között a Chelsea-t erősítette, a felnőtt csapatban 1998-ban mutatkozott be, majd 2004-ben választották meg csapatkapitánynak. A londoni együttessel mindent megnyert, amit lehetett: a nemzetközi porondon Bajnokok Ligáját és Európa Ligát is, míg Angliában négyszer volt bajnok, az FA Kupát ötször, a Ligakupát pedig háromszor emelte magasba.

Az angol válogatottban 78 alkalommal lépett pályára. Az előző szezont a másodosztályú Aston Villánál töltötte, ahonnan május végén távozott, így jelenleg szabadon igazolható
e-max.it: your social media marketing partner