Messi nem ilyen Atlético-szereplésre számított Fotó: Getty Images

Messit meglepték C. Ronaldóék

  2019. március 14.
Messi nem ilyen Atlético-szereplésre számított
Az FC Barcelona argentin csillaga, Lionel Messi elmondta, nem számított arra, hogy ilyen jól fog futballozni a Juventus.
Mint ismert, a Juve kedden Cristiano Ronaldo mesterhármasával 3-0-ra legyőzte az Atlético Madridot, így 3-2-es összesítéssel bejutott a négy közé.

„Cristiano és a Juventus bámulatos volt – nyilatkozta a Movistarnak Messi. – Nagy meglepetés volt, mert azt hittem, az Atlético jobb lesz. De a Juventus nyert, és Cristianónak varázslatos estéje volt a három góllal."

Messi együttese is simán nyert a visszavágón, 5-1-re intézte el otthon az Olympique Lyont, és 5-1-es összesítéssel lépett tovább. Az ötszörös aranylabdás argentin nem kívánt megnevezni olyan csapatot, amellyel a leginkább szembenézne a negyeddöntőben. „Az összes ellenfél nehéz, nem tudok választani. Meg kell várnunk a sorsolást, és meglátjuk, mi lesz. A City, a Juventus és az Ajax mind nagyon jók. A Liverpool is remek támadásban, ezt meg is mutatták Münchenben (a Vörösök 3-1-es sikert arattak a Bayern felett). Mind nehezek.”

Legnépszerűbb cikkek az elmúlt 10 napban

Error: No articles to display