kép Fotó: Getty Images

Mourinho fontos bejelentést tett Ibra kapcsán

  2016. november 23.
kép

José Mourinho, a Manchester United menedzsere bejelentette, hogy Zlatan Ibrahimovic még egy évig biztosan az angol csapat labdarúgója marad.

"Zlatan helyzete nagyon egyszerű: egy plusz egy éves szerződése van a klubbal, mi pedig boldogak vagyunk, hogy itt van, és elégedettek vagyunk a játékával, így élni fogunk a második éves opciónkkal. Ő is boldog itt, elhivatott, szeret a Manchester Unitedben futballozni, tudja, hogy vélhetően ez az utolsó nagy kihívása a karriere során, úgyhogy minden adott ahhoz, hogy a következő 18 hónapban is itt legyen velük" - mondta a Feyenoord elleni Európa Liga-mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Mourinho, aki hozzátette, Ibrahimovic ezt követően maga dönt majd a folytatásról.

Ibra ugyanott elmondta, már egy évvel korábban is csatlakozhatott volna az angol csapathoz, ám akkor még jól érezte magát Párizsban, nem akart váltani - most azonban nagyon szeret Angliában játszani. "Nagyon élvezem a Premier League-et, nagyon fizikális a játék, és ebben a bajnokságban tényleg minden megtörténhet" - mondta a 35 éves svéd csatár, akinek hazájában hamarosan szobrot is állítanak.

A veterán klasszis idén nyáron, ingyen szerződött a francia Paris Saint-Germain-től Angliába, a manchesterieknél eddig 17 tétmérkőzésen 8 gólt szerzett.