kép Fotó: Getty Images

Mourinho ügynöke a unitedes levél kapcsán: "Ilyen nem fordulhat elő"

  2016. január 24.
kép

Az Independent úgy tudja, hogy José Mourinho hatoldalas levelet küldött a Manchester Unitednek, de a Chelsea-től szezon közben menesztett portugál sztártréner ügynöke, Jorge Mendes ezt cáfolta.

Már korábban is lehetett arról olvasni, hogy az 52 éves szakember bejelentkezett a munkára, és a forrás szerint olyannyira komolyan gondolja a dolgot, hogy hatoldalas levelet postázott a manchesterieknek. Ebben állítólag részletezi, mit gondol a keretről, mit változtatna, illetve milyen játékosokat szeretne szerződtetni, ha kineveznék.

A brit lap cikkében az is szerepel, hogy a Unitednél azért nem csaptak le rá a Chelsea-től való kirúgása után, mert nem tetszettek nekik a kirohanásai, megjegyzései, ám Mourinho hajlandó "visszavenni".

A Louis van Gaal által irányított Vörös Ördögök szombaton 1-0-s vereséget szenvedtek hazai pályán a Southamptontól, és az ötödik helyet foglalják el a tabellán, lemaradásuk pedig öt pont a negyedik helyen álló Tottenham Hotspurrel szemben.

Jorge Mendes, Mourinho ügynöke kijelentette, hogy nincs szó semmiféle levélről. "Egy olyan edzőnél, mint José Mourinho, nem fordulhat elő, hogy levelet ír kluboknak felajánlva szolgálatait. Ez teljesen nevetséges és abszurd."

Legnépszerűbb cikkek az elmúlt 10 napban