3IRv9wFLCW

Neymar a Realhoz igazol a nyáron - lapértesülés

  2011. november 2.
3IRv9wFLCW

Az ESPN szerint a brazil tehetség csaknem 60 millió euró fejében kerülne a királyiakhoz, ahol havonta több mint egymillió eurót keresne.

Neymar da Silva a világ legjobban kereső labdarúgói közé kerülhet, amennyiben a nyáron a Real Madridhoz szerződik - állítja az ESPN Soccernet. A 19 esztendős, rendkívül tehetséges csatárt az elmúlt nyáron olyan sztárcsapatokkal hozták szóba, mint a Real, a Barcelona vagy a Chelsea, ám elmaradt a klubváltás.

Mindazonáltal a brazil szeptemberben kijelentette, reméli, hogy a londoni ötkarikás játékok után újra megkeresik - a sportportál szerint a Real Madrid csaknem 60 millió eurós ajánlattal csábítaná a Bernabéuba a válogatott labdarúgót.

Egy, az ESPN által megszólaltatott forrás szerint júliustól a Real játékosa lesz Neymar, ám egyelőre még semmilyen szerződést nem írt alá.

A királyiaknál több mint egymillió eurós havi fizetést tehetne zsebre a FIFA-Aranylabda jelöltjeinek 23-as listájára felkerülő ifjú. A képjogokkal és reklámszerződésekkel együtt összesen 170 millió euróba is rúghat az üzlet.

A brazil világbajnok Ronaldo a minap egyébként azt nyilatkozta, ha Neymar a Real Madrid mezében teljesített volna úgy, ahogyan azt tette idén, mindenképpen a legjobb három között lenne a helye az Aranylabda-szavazáson.

Legnépszerűbb cikkek az elmúlt 10 napban

Error: No articles to display