Neymar Fotó: Martin Bureau

Neymar begőzölt: odaütött egy szurkolónak, majd kritizálta fiatal csapattársait – videó

  2019. április 28.
Neymar
Igencsak frusztrált lehet a Paris Saint-Germain brazil csatára, aki most épült fel sérüléséből.
A PSG szombat este elbukta a Francia Kupa döntőjét a Stade Rennes ellen, 2-2 után tizenegyespárbaj jöhetett, amit 6-5-re megnyert a breton együttes.

A találkozót követően egy szurkoló beszólt Neymarnak, aki elég feldúlt hangulatban volt, úgyhogy nem is hagyta annyiban a dolgot, először lenyomta a kezét, amivel a telefonját tartotta, majd odaütött neki egyet. Azt egyelőre nem lehet tudni, mi hangzott el a felek között.

Videó:


A meccset követően pedig pár csapattársát osztotta ki. „Sokkal inkább férfinek és egységesnek kellene lenni az öltözőben” – mondta riportereknek.

„Sok fiatal játékost látok, akiknek a duma helyett jobban kellene figyelniük, mert több a szájalás, kevesebb a fülelés. Van, amikor beszél egy sokkal tapasztaltabb játékos, erre visszabeszélnek, de megcsinálják ezt az edzővel is. Ez így nem mehet egy csapatnál.”

„Jóval tapasztaltabbak vagyunk, úgyhogy több tiszteletet kellene mutatniuk, jobban kellene hallgatniuk ránk – én ezt csináltam, amikor kezdtem.”

Nem ez az első eset a közelmúltban, amikor Neymar a pályán kívüli viselkedésével hívja fel magára a figyelmet: az UEFA-tól hárommeccses eltiltást kapott, amiért keményen bírált egy videobírós döntést a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-kiesést követően az Instagram-oldalán.

Legnépszerűbb cikkek az elmúlt 10 napban