Neymar megbánta?

  2017. november 11., szombat, 09:22
Neymar megbánta? Fotó: Getty Images
Érdekes cikkel jelentkezett a Lance című lap a brazilok nagy csillagával, Neymarral kapcsolatban.
Mint az ismert, a 25 esztendős támadó a nyáron igazolt a Paris Saint-Germainhez az FC Barcelonától világrekordot jelentő 222 millió euróért, és nem éppen békés körülmények között hagyta el a Camp Nout.
 
Azóta volt konfliktusa a PSG uruguayi gólvágójával, Edinson Cavanival és állítólag a vezetőedzővel, Unai Emeryvel is, ráadásul jó pár csapattársának nem tetszik, hogy sokkal többet megengedhet magának, illetve hogy sokszor kivételeznek vele.
 
Neymar fia ráadásul Barcelonában maradt, és nagyon hiányzik neki - mindezek miatt a Lance értesülései szerint kezdi azt érezni, hogy talán nem volt jó döntés otthagyni a katalánokat, akik egyébként nélküle is remekül szerepelnek eddig a szezonban.
 
Nemrég egyébként arról lehetett olvasni, hogy amennyiben nem nyeri meg két éven belül az Aranylabdát vagy a Bajnokok Ligáját, abban az esetben elgondolkodhat a csapatváltáson. Persze még korai erről beszélni, de alighanem a Real Madrid lesben áll, Florentino Pérez elnök ugyanis nagyon szeretné őt megkaparintani...
e-max.it: your social media marketing partner