Neymar: "Nem a pénz miatt váltottam"

  2017. augusztus 05., szombat, 09:38
Neymar: "Nem a pénz miatt váltottam" Fotó: Getty Images

A Paris Saint-Germain új igazolása, Neymar úgy nyilatkozott, nem igaz, hogy a több pénz csábította őt a francia egyesülethez.

"Semmi rosszat nem csináltam. Szomorú, hogy vannak szurkolók, akik ezt gondolják - remélem, hogy kevesen vélekednek így" - mondta riportereknek az FC Barcelonát négy esztendő után elhagyó támadó.

"Soha nem voltam tiszteletlen a szurkolókkal szemben. Azt gondolom, engedni kellene, hogy egy játékos elmenjen vagy maradjon. Nem lehet valakit arra kötelezni, hogy maradjon egy csapatnál. Soha nem voltam tiszteletlen senkivel szemben sem. Szeretnék köszönetet mondani a drukkereknek, a játékosoknak és a Barcelonának."

A 25 éves klasszis a hírek szerint 30 millió eurót tehet zsebre évente új együttesénél, de jelezte, hogy nem a pénz motiválta a váltást. "Az emberek semmit sem tudnak a személyes dolgaimról. Soha nem a pénz motivált. Mindent a boldogságomért teszek, s hogy együtt legyek a családommal. Ha a pénz után mennék, talán máshova igazoltam volna."

Nasser Al-Khelaifi, a PSG elnöke is hasonlóképpen nyilatkozott. "Vannak, akik a pénzről beszélnek, de ez egyáltalán nem helytálló. Neymar a motiváció és a projekt miatt jött ide, ezekben hisz. Több pénzt kaphatott volna más kluboknál. Szereti a futballt, a kihívást. Trófeát akar, történelmet írni a klubbal. Köszönjük neki, hogy idejött."

AJÁNLÓ:
• NEYMAR ELMONDTA, MIÉRT MENT A PSG-HEZ

e-max.it: your social media marketing partner