Focis kártyák

Nincsenek meccsek? De vannak, méghozzá topklubokkal – íme!

  2020. március 24.
Focis kártyák
Az új koronavírus-járvány miatt majdhogynem az összes labdarúgó-bajnokság szünetel, így akik hozzászoktak ahhoz, hogy folyamatosan mérkőzéseket néznek, azoknak most igencsak hiányérzetük lehet. Nos, egy újonnan indult Youtube-csatorna segítségével valamelyes enyhíthető a meccshiány.
Valószínűleg nem sok olyan futballszerető van, aki gyerek- vagy akár felnőttkorában ne találkozott/foglalkozott volna akár csak egy kicsit is focis matricákkal és/vagy kártyákkal. Magyarországon is jó pár matricákkal és kártyákkal (főleg utóbbival) foglalkozó oldal és youtuber van, s mi most egy új szereplőt mutatunk be. A Focis Kártyák elnevezésű csatorna videói két kategóriára oszthatók: vannak a „kártyabontogatós” tartalmak, s vannak a mérkőzések, mi most utóbbira fókuszálunk.

A csatorna elindított 16 sztárcsapattal egy FIFA 365 Adrenalyn Kupa elnevezésű sorozatot, amelyben focis kártyákkal, egyszerű és gyors módon kerülnek lejátszásra mérkőzések – nyilvánvalóan nem lehet összehasonlítani az igazi találkozókkal, de ilyen időkben talán még azokat is érdekelhet, akik egyébként nem foglalkoznak focis kártyákkal.

LEGUTÓBBI KUPAMECCS:


ITT megtekinthető az összes eddigi mérkőzés, ha pedig valakit a bontogatások is érdekelnek, IDE kattintson! smile

Legnépszerűbb cikkek az elmúlt 10 napban

Error: No articles to display