Ő lehet a Liverpool első nyári igazolása

  Global Soccer 2020. február 20.
A Premier League-et hatalmas fölénnyel vezető Liverpoolnál már nyugodtan tervezhetik a következő idény keretét, és a Vörösök egyik fő kiszemeltje a Norwich City középpályása, Todd Cantwell.
Todd Cantwell Todd Cantwell
Jürgen Klopp együttese jelenleg 22 pontos előnnyel vezet a Manchester City előtt, azaz valóságos csodának kellene megtörténnie ahhoz, hogy a klub ne nyerje meg a bajnoki címet. Nem csoda, hogy a vezetőség már a következő idényre is gondol, és a keret további erősítésén dolgozik.

A liverpooliak az angol lapok szerint a Norwich City fiatal erősségét, Todd Cantwellt szemelték ki, ami persze nem meglepetés, elvégre a 21 éves középpályás első élvonalbeli idényében kiválóan futballozik.

A Kanárik saját nevelésű játékosa egyetlen találkozóról sem hiányzott az idény során, és többnyire a középpálya bal oldalán szerepelt, de megfordult középen és a bal szélen is.

Cantwellnek 26 bajnokin hat gólja és két asszisztja van, de a védekezésből is kiveszi a részét, és több mint 80 százalékos pontossággal passzol.

Gyakorlatilag az összes angol sztárklubbal kapcsolatba hozták, januárban állítólag a Manchester United is érdeklődött iránta, de a Manchester City, illetve a Tottenham Hotspur is vinné, azonban az angol lapok szerint a Liverpool áll a legközelebb a megszerzéséhez.

A Vörösök a lejáró szerződésű Adam Lallana helyére nézték ki Cantwellt, akinek szerződése 2022-ig érvényes Norwichban, és a liverpooliak állítólag 36 millió eurót adnának érte – figyelembe véve, hogy a Transfermarkt szerint az értéke 15 millió euró, ez kifejezetten jó ajánlatnak tűnik.

Forrás: Global Soccer

HIRDETÉS - Érdekelnek a focis kártyák? Akkor ITT a helyed! :)