kép
kép Fotó: Getty Images

Pogba: „Ez az, ahogyan játszani szeretnénk”

  2018. december 30.
Paul Pogba, a Manchester United világbajnok francia középpályása elégedetten nyilatkozott a Bournemouth 4-1-es legyőzését követően.
A José Mourinho elbocsátását követően a szezon végéig kinevezett Ole Gunnar Solskjaerrel a kispadon egyelőre hibátlan a ManUnited, amely sorozatban harmadik meccsét nyerte meg vasárnap a norvég trénerrel. A Bournemouth elleni összecsapásnak Paul Pogba volt az egyik hőse, a Mourinhóval jó párszor komolyabban összekülönböző sztár két gólt és egy gólpasszt jegyzett.
AJÁNLÓ:
Top 10: a legértékesebb Premier League-játékosok
A Bayern világbajnokával erősít a Chelsea?

„Szükségünk volt erre a győzelemre, és nagyszerű teljesítményt is nyújtottunk – nyilatkozta Pogba a meccset követően a Sky Sportsnak. – Visszatérünk, de még hosszú út áll előttünk. Csodálatos így befejezni az évet. Most mindenki élvezi a játékot.”

„Nyertünk meccseket a korábbi menedzserrel is, de a mostani egy másik játékstílus. Sokkal támadóbb felfogásban játszunk, több lehetőséget dolgozunk ki, és ez az, ahogyan futballozni szeretnénk.”

A ManUnited 20 forduló elteltével a hatodik helyen áll a Premier League tabelláján, és lemaradása a már Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helyen álló Chelsea-től nyolc pontnyi.