Pogba
Pogba Fotó: Getty Images

Solskjaer: „Pogba boldog itt”

  2019. április 2.
Ole Gunnar Solskjaer szerint a világbajnok Paul Pogba jól érzi magát a Manchester Unitednél.
A menedzseri tisztségében csütörtökön véglegesített norvég szakember annak kapcsán nyilatkozta ezt hétfőn, hogy Pogba honfitársa, a Real Madridot irányító Zinédine Zidane szívesen szerződtetné a 26 éves középpályást.

Pogba maga korábban úgy fogalmazott: az az álma, hogy az elmúlt három idényben Bajnokok Ligája-győztes spanyol klubhoz szerződjön. A tréner szerint viszont a klasszis játékos nem magára gondolt, hanem arra: bármely játékos szívesen játszana a királyi gárda színeiben.

„Paul egy nagyon barátságos és udvarias ember, aki egy általános kérdésre felelt” – fogalmazott az edző, aki hozzátette, Zidane legendás alakja a francia labdarúgásnak, fantasztikus játékos volt és nagyszerű edző, ő maga is játszott ellene.

Pogba a Juventusban töltött négy esztendő után 2016-ban szerződött vissza angol nevelőegyesületéhez, ahol a tréner szerint jól érzi magát.

„Boldog itt és remekül játszik” – mondta Solskjaer, aki szombaton azt hangsúlyozta: a Vörös Ördögök sikeres jövője szempontjából kulcsfontosságú Pogba és Marcus Rashford megtartása.