hXXgmft2iQ

Villas-Boas: Tudunk változtatni

  2011. november 26.

A Chelsea menedzsere nyilvánvalóan nem ilyen hanyatlást képzelt el, de elmondása szerint csapata képes arra, hogy a 'győztes Chelsea'-vé váljon.

A londoni Kékek közel sem úgy szerepelnek a szezonban, ahogyan azt a vezetők és a szurkolók várták volna: a bajnokságban az ötödik helyen állnak 12 ponttal lemaradva az éllovas Manchester City mögött, a Bajnokok Ligájában pedig hétközben kikaptak a Bayer Leverkusentől, ami azt jelenti, hogy az utolsó fordulóban ki-ki meccset játszanak a Valenciával, ahol a spanyolok egy többgólos esetén biztosan továbbjutnak, de akár egy 0-0-lal is a harmadik helyre szoríthatják Frank Lampardékat, igaz, ehhez az kell, hogy a Leverkusen ne győzzön a Genk ellen.

Mivel Roman Abramovics, az angol klub tulajdonosa már régóta BL-sikerre ácsingózik, így talán nem meglepő, hogy a finoman szólva sem magabiztos szereplés miatt több lap Villas-Boas esetleges elküldéséről írt, de a portugál szakember jelezte, hogy lesz változás a szereplésben.

"A labdarúgásban a pillanatban élsz, és ez a pillanat a Chelsea számára negatív"
- kezdte a 34 esztendős tréner, aki a nyáron került a Stamford Bridgre az FC Portótól, amellyel sikert sikerre halmozott, irányításával a Sárkányok a bajnoki címet, a kupát és az Európa Ligát is megnyerték.

"Félre kell tennünk a rossz eredményeket, és szereznünk kell egy 'dinamikus' győzelmet. Ez az egész nem arról szól, hogy én mit várok el, hanem hogy a Chelsea elvárásai mik. Nos, azok a címekre irányulnak, és momentán nem azért játszunk."

"Pillanatnyilag sok a negatívum, de ez nem azt jelenti, hogy nincs meg a karakterünk ahhoz, hogy ezt megváltoztassuk."

Legnépszerűbb cikkek az elmúlt 10 napban