kép Fotó: Getty Images - Clive Rose

Visszavonult az ex-bayernes hamburgi

  2015. július 8.
kép

Bejelentette visszavonulását 29 évesen Marcell Jansen, a Hamburg német szélsőjátékosa, akit ezután a tárgyalótermekben inkább megtalálhatnak rajongói, mint a futballpályákon.

"Még két-három évig eljátszhatnék valahol, de már nem tudnék száz százalékkal a futballra koncentrálni. Úgy érzem, más területen jobban meg tudom valósítani magam, lehet, hogy elindítok egy startup-vállalkozást" - közölte szerdán Stieber Zoltán eddigi klubtársa, hozzátéve, örül, hogy visszakapja a hobbiját, ugyanis a labdarúgás az elmúlt években a munkája volt.

A most már ex-futballista csak 16 meccsen lépett pályára az előző szezonban, és nem kapott új szerződést Hamburgban. Állítólag a portugál Benfica érdeklődött iránta.

A Bayern Münchenben is megforduló Jansen 45 mérkőzésen három gólt szerzett a német válogatottban. Tagja volt tavaly a világbajnokságra készülő bő keretnek, ám végül nem utazhatott el Brazíliába, ahol társai aranyérmet nyertek. Ott volt a nemzeti együttessel a 2006-os és a 2010-es vb-n, illetve a 2008-as Európa-bajnokságon.

Legnépszerűbb cikkek az elmúlt 10 napban

Error: No articles to display