Pirés szerint Pogba nem megy el a Unitedtől
Pirés szerint Pogba nem megy el a Unitedtől Fotó: Getty Images

„Volt idő, amikor Pogba a Barcelonához ment volna”

  2019. március 5.
Robert Pirés, a franciák világ- és Európa-bajnok ex-középpályása szerint a szintén vb-győztes honfitársa, Paul Pogba Manchester Unitedtől való távozására már nem sok az esély.
A szezon első harmadában sokszor írtak arról, hogy Pogba eligazolna az Old Traffordról, de José Mourinho menesztése és Ole Gunnar Solskjaer kinevezése óta remekel, és Pirés szerint már esze ágában sincs váltani.

„Azt gondolom, Paul Pogba a Manchester United legjobb játékosa, és mindig megvolt benne a potenciál ahhoz, hogy a világ legjobb középpályása legyen” – mondta a bwin-nek a korábbi Arsenal-játékos.

„Mióta Solskjaer megérkezett, nagyon jól játszik, és csaknem megállíthatatlan. Sokkal több szabadságot kap, és bátorítva lett arra, hogy több kockázatot vállaljon, s hogy előrébb játsszon. Nehéz megérteni, Mourinho miért fogta vissza ennyire, amikor egyértelmű mindenki számára, milyen képességekkel rendelkezik. Egy sokoldalú középpályás, aki az öltözőben is vezér.”

„Nem gondolom, hogy a Manchester United szurkolóinak aggódniuk kellene azon, hogy Pogba elhagyja-e a klubot. Azt gondolom, volt idő, amikor a Barcelonához ment volna, és nem lepne meg, ha az ügynöke is ezen lett volna, de a legjobb dolog Pogba számára a maradás.”