Zappacostának elege lett a Chelsea kispadjából

  Global Soccer 2019. augusztus 21.
Zappacosta Zappacosta Fotó: Getty Images
Nagy változáson megy keresztül az AS Roma kerete a nyáron, meghatározó játékosok egész sora távozott a klubtól, és természetesen érkezőkben sincsen hiány.

A legjobban a védelem alakul át, és a hátsó alakzat jobb oldalán csak Alessandro Florenzi állt rendelkezésre, mivel Rick Karsdorpot kölcsönadták a Feyenoordnak.

Kellett tehát egy új szélsővédő, akit Davide Zappacosta személyében talált meg a klub. A Chelsea olasz játékosa augusztus 20-án este már meg is érkezett Rómába az orvosi vizsgálatra, amelyet követően egyéves kölcsönszerződést írhat alá a Farkasokkal, akiknek lapértesülések szerint jövő nyáron vételi opciójuk is lesz rá.

Zappacosta 2017 nyarán 25 millió euróért igazolt a londoniakhoz a Torinótól, és a Chelsea-nél akkor még Antonio Conte volt az edző, akinek távozásával kiszorult a csapatból.

Az előző idényben Maurizio Sarri irányítása alatt mindössze négy bajnokin szerepelt, igaz, az Európa Ligában rendre ott volt a pályán, a nyáron a Chelsea kispadjára került Frank Lampard viszont egyáltalán nem számolt vele – az új bajnokságban Zappacosta még a kispadra sem ülhetett le a Kékek két bajnokiján.

Forrás: Global Soccer

HIRDETÉS - Érdekelnek a focis kártyák? Akkor ITT a helyed! :)